IMG_5951

Een goede plek voor je kind

De basisschool is een plek waar kinderen in een belangrijke periode van hun leven veel tijd doorbrengen. Alle reden dus om je goed te oriënteren, voordat je een keuze maakt. We nodigen je ook van harte uit om kennis te komen maken en sfeer te proeven op school.

De Voorhof is een middelgrote school met 280 leerlingen in Vianen. Sinds 2019 zijn wij gevestigd in een nieuw schoolgebouw, De Parkschool. Op de Voorhof mag je zijn zoals je bent. Ieder kind doet ertoe en heeft zijn eigen talenten. We leren met en van elkaar.

De volgende zes kernbegrippen staan bij ons centraal: sociale veiligheid, plezier, taakgerichtheid, rust in de school, keuzemogelijkheden voor kinderen en bewegend leren.

Op De Voorhof zetten we bewegend leren in zodat kinderen sneller leren en zich ook beter kunnen concentreren. Bij ons kan ieder kind zich optimaal ontwikkelen, op zijn of haar eigen niveau. Daar zet De Voorhof zich met grote deskundigheid en betrokkenheid voor in.

Ons team vindt het belangrijk dat kinderen zich breed kunnen ontwikkelen en toekomstgericht leren. We werken met IPC waar we geïntegreerd zaakvakonderwijs in thema's aanbieden. Met onze talentateliers geven we boeiend en creatief onderwijs, waarbij samenwerken centraal staat.

Kortom, De Voorhof beweegt en leert!