Wij zijn verhuisd naar de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!
Wij zijn verhuisd naar de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!

U bent hier:  Home  >  Sport  >  40ste avondvierdaagse van Vianen
Terug naar de vorige pagina

40ste avondvierdaagse van Vianen

Loop jij ook mee?
Vanaf maandag 6 mei kan er vanaf deze plek weer ingeschreven worden voor de avondvierdaagse. De inschrijving sluit op zondag 9 juni. Voor iedereen die meeloopt moet een inschrijfformulier worden ingevuld, dus ook als je een dagje als ouder meeloopt.

Wanneer?
De 40ste avondvierdaagse in Vianen wordt van maandag 17 t/m donderdag 20 juni gelopen.  Kinderen uit alle groepen kunnen meelopen. Er kan ingeschreven worden voor de 5 of 10 km. Kinderen van groep 1 t/m 5 lopen de 5 km. Kinderen uit groep 6 t/m 8 kunnen kiezen voor de 5 of de 10 km. 

Begeleiding
Het is verplicht dat er één begeleider voor iedere 5 kinderen meeloopt. Dat betekent dat je als begeleiders niet verantwoordelijk bent voor alle kinderen. Een begeleider loopt dus met zijn/haar eigen kind plus 4 andere kinderen. Een uitzondering hierbij zijn de kinderen uit groep 1, zij lopen allemaal met een eigen begeleider.

Indien er onvoldoende begeleiders zijn, kan een groep niet lopen. Het is dan ook mogelijk om een andere (groot)ouder te vragen in uw plaats als begeleider één of meerdere dagen mee te lopen, als u bijvoorbeeld een keer niet mee kunt meelopen.

Hulp nodig
Net als voorgaande jaren hebben wij ook hulp nodig van ouders/verzorgers die niet mee wandelen. Tijdens de avondvierdaagse wordt er voor iedere wandelaar van de Voorhof fruit en drinken uitgedeeld. Voor het uitdelen hebben wij uw hulp nodig. Wij zijn dan ook op zoek naar vaders, moeders, opa’s of oma’s die het leuk vinden om te helpen met uitdelen. Zij moeten een auto tot hun beschikking hebben om het fruit en drinken naar de uitdeel locatie mee te nemen.
Bent u of kent u iemand die op 17, 18 of 19 juni kan helpen? Wij horen het graag via de OR mail: orvoorhof@fluenta.nl in de mail graag aangeven op welke avond u zou kunnen helpen. 

Namens de Ouderraad

Diana de Pauw
orvoorhof@fluenta.nl 

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527