Het team

Klik op de foto voor een groter formaat.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Directeur
Even kort voorstellen: De Voorhof is een prachtige school waar we heel mooie ontwikkelingen doormaken met elkaar. De ingeslagen weg, met als basis bewegend leren en thematisch werken met de zaakvakken, is gekoppeld aan andere goede zaken, zoals kind-ouder-leerkracht gesprekken, cooperatief werken en vernieuwend ICT onderwijs. In iedere klas hebben alle kinderen een eigen chromebook tot hun beschikking en hangen er de nieuwste touchborden in de lokalen. De thema's "rust in de school en vertrouwen en veiligheid" zijn belangrijke pijlers voor ons. De kinderen hebben bij ons wat te zeggen via de kinderraad, maar ook tijdens de lessen omdat ze eigen doelen stellen en zelf leren plannen. Ook ouders zijn belangrijke partners voor ons. Alles om het beste uit de kinderen te halen. We zitten in een splinternieuwe school. Vanaf maart 2019 zitten wij misschien wel in het mooiste schoolgebouw van Vianen met grote leerpleinen, lichte lokalen en een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Adjunct directeur, Leerkracht groep 8.
Even kort voorstellen: Mijn naam is Anne, ik ben dit jaar nieuw op De Voorhof. Naast mijn adjunct taken ben ik op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 8 te vinden. Werken binnen het onderwijs geeft mij veel energie. ´Als je kinderen les geeft kan het antwoord goed of fout zijn. Als je met kinderen leeft, zijn zij zelf het antwoord’. Door samen ambities en talenten te ontdekken, grenzen te leren verleggen, kritisch te kijken, samen te werken, vaardigheden te leren en te blijven reflecteren proberen we alle kinderen op De Voorhof zoveel mogelijk kansen te bieden om zich te ontwikkelen. Vorig jaar ben ik gestart met de master ecologische pedagogiek, de pedagogische relatie vind ik erg belangrijk. Ik probeer een omgeving te creëren waar kinderen zich veilig, gewaardeerd en vertrouwd voelen en streef er naar kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief, sociaal en fysiek vlak. Naast werken met kinderen is mijn grote passie voetballen. Onderdeel van een team zijn, vind ik erg waardevol. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook met alle betrokkenen van De Voorhof. Samen streven naar een mooie toekomst! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider
Even kort voorstellen: Dit schooljaar hebben juf Marieke en ik samen de taak om de zorg rondom alle leerlingen te coördineren en leerkrachten hierbij te ondersteunen. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor de groepen 1 t/m 5. Mijn werkdagen zijn dinsdag en donderdag. Ik vind De Voorhof een leuke school om te werken en leer elke dag weer nieuwe dingen. Daarom ga ik ook met veel plezier naar mijn werk.Ik woon in Nieuwegein samen met mijn man en twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te zingen, vaak samen met anderen. Ook lees ik graag boeken en tijdschriften en ben ik dol op theedrinken met taart en koekjes. Die bak ik trouwens ook graag!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Conciërge
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ruud. Ik ben op 01-07-1956 ter wereld gekomen in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 2 zoons en een dochter. Verder: ik eet alles wat lekker is, doe alles wat leuk is, houd van gezelligheid, ben altijd in voor een goede grap, mag graag naar een goede film kijken, heb het op De Voorhof prima naar mijn zin, alle muziek die lekker klinkt, mag ik graag horen, mag ook graag met Karla ( mijn vrouw ) een tocht met de motoren maken, kortom, ik vind eigenlijk alles leuk.
Oké, niet alles, aan aso gedrag, onnodig geweld en vandalisme heb ik een  ><=-)!(@*#&$^%  hekel.

Lees verder

Werk: Administratief medewerkster
Voorstellen: Sinds 2008 werk ik met veel plezier als admin. medewerkster op De Voorhof.
Ik houd mij voornamelijk bezig met de leerlingen- en financiële administratie, daarnaast heb ik directie ondersteunende taken.Dit schooljaar werk ik op woensdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Corine. Ik ben 37  jaar en ben geboren en getogen in Meerkerk. Ik ben trotse moeder van Vigo (6) en Loïs (2). Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar op De Voorhof. Op maandag en dinsdag ben ik juf in groep 1/2. Op donderdag geef ik engels in groep 1 t/m 4 en begeleid ik kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Ik hoop op een fijn en leerzaam jaar.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Wilma en ik werk sinds 1998 op De Voorhof. Op school werk ik met  kleuters en voel me ook een echte kleuterjuf. Ik woon vlak bij school en ga elke dag met heel veel plezier naar school. Ik ben getrouwd met Cor en we hebben 2 zoons, Tom en Olaf. ik werk dit jaar samen met juf Corine. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2B
Even kort voorstellen: Mijn naam is Annette en ik kom uit IJsselstein. Mijn werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.
Ik werk graag met jonge kinderen. Ik vind ze enthousiast, spontaan en vaak erg origineel. We gaan er samen vast een heel leerzaam en fijn jaar van maken. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: juf groep 4a en groep 7a
Even kort voorstellen: Mijn naam is Jose. Ik ben dit jaar nieuw op de Voorhof. Ik ben gestart op  de woensdag in groep 7 en zal op de woensdag ook groep 4 gaan doen. Ik werk alweer heel wat jaar in het onderwijs en vind het heel leuk om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan op de Voorhof. Ik heb drie zoons: 1 van net 4 en een tweeling van 1,5. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en samen te gaan werken in een prachtig nieuw schoolgebouw.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Onderwijsassistent groep 1/2
Even kort voorstellen: Dit is mijn eerste jaar op de voorhof als onderwijsassistent op de dinsdag en de woensdag. Ik heb veel zin om met de kleuters er een gezellig en leerzaam jaar van te maken. Ik ben moeder van een zoon van bijna 18 en een dochter van 12. Wij wonen sinds een jaar in het nieuwe dorp Hoef en Haag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3a
Even kort voorstellen: Hallo, mijn naam is Ria. Ik ben 29 jaar en woon in Lexmond met mijn man, dreumeszoon en peuterdochter. Na vele jaren in Utrecht gewerkt te hebben, ben ik in januari 2019 gestart op de Voorhof. Op maandag en dinsdag ben ik werkzaam in groep 3A. Op woensdag ga ik aan het werk in groep 3/4B. Ik vind het geweldig de kinderen verder te helpen met hun eerste stappen op het gebied van lezen, rekenen en schrijven. Samen met de kinderen ga ik voor een gezellig en leerzaam schooljaar!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3A
Even kort voorstellen: Dit schooljaar mag ik samen met juf Jacoline les geven aan de kinderen van groep 3A. Ik vind het geweldig om mee te maken hoe de kinderen leren lezen, eerst losse letters en woordjes en later hele zinnen.
Ik ben getrouwd en we hebben een zoon van 24 en een dochter van 22, allebei op kamers en druk aan de studie.
Wij wonen in het prachtig groene platteland van Boven-Leeuwen en genieten van het buitenleven met al onze dieren.
Graag breng ik ook (kleinere)dieren, zoals kippen, cavia’s, wandelende takken, mee naar school om de kinderen daarvan te laten genieten en erover te leren.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 3/4B
Even kort voorstellen: Mijn naam is Janouk. Ik ben 26 jaar en woon in Lexmond. Dit jaar geef ik samen met juf Caroline les in groep 3/4B. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij gaan er samen met de kinderen een gezellig en leerzaam jaar van maken!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 4A, ICO (begeleiding studenten)
Even kort voorstellen: Samen met Caroline mag ik dit jaar de kanjers van groep 4 verder op weg helpen in hun ontwikkeling en dat vind ik een prachtige uitdaging. Ieder van ons is uniek met zijn/haar eigen talenten. Ook al zijn deze niet altijd zichtbaar vind ik het een uitdaging om deze te ontdekken en deze talenten in te zetten waardoor ieder kind kan groeien. Tevens ben ik ook ICO (intern coördinator opleidingen) op deze school. Dit houdt in dat ik de studenten begeleid in hun leerproces om uiteindelijk leerkracht te worden. Wij hebben een partnerschap met de Marnix Academie (pabo). Met en van elkaar leren is heel waardevol. Ieder kind verdient goed onderwijs. Laten we uniek zijn door onszelf te zijn.

Lees verder

Werk op De Voorhof:Onderwijsassistent leerplein
Even kort voorstellen: Mijn naam is Geja. Dit schooljaar ben ik op De Voorhof werkzaam als onderwijsassistent op het leerplein (maandag en donderdag) en in groep 7 & 8 (woensdag).
Ik ben 37 jaar en woon met mijn man en drie kinderen in Vianen. Naast mijn werk volg ik de deeltijdopleiding tot leerkracht basisonderwijs (Pabo). Ik hou van sporten, lezen en lekker buiten zijn.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 5 (maandag en dinsdag) en intern begeleider (groep 5/6 t/m 8) op woensdag.
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marieke, ben 34 jaar en samen met mijn vriend en dochters woon ik in Nieuwegein. Ik werk al heel wat jaren op De Voorhof. Na vele jaren les te hebben gegeven in groep 6, 7 of 8 zal ik dit jaar elke maandag en dinsdag te vinden zijn in groep 5. Samen met juf Francien gaan we leren, ontwikkelen, experimenteren, samenwerken, ontdekken, creatief zijn, talenten ontwikkelen maar voornamelijk groeien en groot worden! Naast het lesgeven ben ik, samen met juf Marjolein, ook intern begeleider van de groepen 5/6, 6, 7 en 8. Als intern begeleider is het onze taak om de leerlingenzorg op school te volgen. Dat kan zijn door mee te denken in een team, gesprekken te voeren met ouders en leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in de ruimste betekenis van het woord en contacten te onderhouden met externe instanties. Kortom, afwisselende werkzaamheden. Ik hoop op een prettige samenwerking met u als ouders. Mocht u vragen hebben, de deur staat open, u bent van harte welkom!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 5A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Francien, geboren en getogen in Vianen. Getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 dochters. Ik ben in 1978 gestart in het onderwijs. Leerkracht geweest van de groepen 1, 2, 3, 4 en 5. Dit jaar groep 5. Samen met juf Marieke gaan wij er een fijn schooljaar van maken. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Al met al een baan waar nooit één dag hetzelfde is.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 5/6
Even kort voorstellen: Ik ben Joeri. Na de kerstvakantie ben ik gestart met werken op De Voorhof. Vol enthousiasme mag ik aan mijn nieuwe baan beginnen. Vanaf februari 2019 zal ik de meester van groep 5/6 zijn. Ik kijk er erg naar uit om mijn eigen groep te draaien. Naast het werken houd ik er van om te reizen, te fotograferen en om muziek te maken. Mijn passie voor het maken van muziek wil ik dan ook graag met de kinderen delen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. We gaan er met elkaar dan ook een mooi schooljaar van maken!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 6A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Margreeth en sinds 2010 werkzaam op De Voorhof. Dit jaar ga ik, van maandag tot en met woensdag, in groep 6 lesgeven. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin of ben ik op reis. Samen met Wietske heb ik er heel veel zin in!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 6a
Even kort voorstellen: Ik ben Wietske. Ik woon in Houten samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ga dit jaar starten op De Voorhof. Samen met juf Margreeth ga ik samen groep 6 doen. Ik zal aanwezig zijn op donderdag en vrijdag. Als ik niet werk vind ik het leuk om te sporten, maar ook om sport te kijken en actief te zijn binnen de sportvereniging. Ook wandelen met mijn hond geeft mij ontspanning. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 2
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marleen van Laar. Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de PABO.  Ik geef les in groep 2. Ik heb er heel veel zin in! Verder woon ik sinds twee jaar in Vianen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd speel ik korfbal en coach ik een jeugdteam. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 7A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Sharon. Ik ben 26 jaar en ik woon in Vianen. Ik werk inmiddels al 3 jaar met veel plezier op De Voorhof. Vorig schooljaar heb ik lesgegeven in groep 6 en dit jaar ga ik samen met juf Anke en juf Fleur verder met dezelfde kinderen in groep 7. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Samen met de kinderen gaan we voor een gezellig en leerzaam schooljaar! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 8
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marjan. Ik werk sinds vorig schooljaar op De Voorhof. Een jaar met heel veel leuke, nieuwe dingen! Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Anne voor groep 8. Hiervoor werkte ik acht jaar op een school in Houten, waar ik ook woon met mijn man en twee kinderen. Als ik niet werk, vind ik het leuk om te sporten (zaalvoetbal, bootcamp, hardlopen) en te lezen. Dit jaar start ik met de Master Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Onderwijsassistent groep 7 en 8
Even kort voorstellen: Dit is mijn eerste ervaring als klassenassistent en tevens ook mijn eerste kennismaking met de Voorhof. Ik zal op alle schooldagen, behalve op de woensdag aanwezig zijn in groep 7 en 8. Daarnaast begin ik dit jaar ook een tweede studie, HBO Pedagogiek, waar ik elke woensdag aanwezig zal zijn. Dit is voor mij een hele nieuwe ervaring en ik heb er ontzettend veel zin in! Verder woon ik in het hartje van Utrecht aan de Oudegracht en geniet ik het liefste van wat deze fijne stad te bieden heeft met mijn vrienden en vriendinnen. 

Lees verder

Juf Chantal komt ons team versterken vanaf het nieuwe schooljaar. Samen met juf Anne gaat ze groep 8 lesgeven. Binnenkort stelt ze zich aan u voor. 

Lees verder

Juf Carine komt ons team versterken vanaf het nieuwe schooljaar. Samen met juf Francien gaat ze lesgeven in groep 5. Binnenkort stelt ze zich aan u voor. 

Lees verder