"De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen!"

"De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen!"

U bent hier:  Home  >  Over de school  >  Het team

Het team

Werk op de Voorhof: Directeur
Even kort voorstellen: De Voorhof is een prachtige school waar we heel mooie ontwikkelingen doormaken met elkaar. De ingeslagen weg, met onder andere kind-ouder-leerkracht gesprekken en het thematisch werken met de zaakvakken, hebben we gekoppeld aan vernieuwend ICT onderwijs. In iedere klas hebben alle kinderen chromebooks tot hun beschikking en hangen er touchborden in de lokalen. De thema's "rust in de school en vertrouwen en veiligheid" zijn belangrijke pijlers voor ons. De kinderen hebben bij ons wat te zeggen via de kinderraad, maar ook tijdens de lessen omdat ze eigen doelen stellen en zelf leren plannen. Ook ouders zijn belangrijke partners voor ons. Alles om het beste uit de kinderen te halen. We werken toe naar een compleet nieuwe school. In december van dit kalenderjaar zitten wij misschien wel in het mooiste schoolgebouw van Vianen met grote leerpleinen, lichte lokalen en een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar! Naast een mooie baan, heb ik een lieve vrouw en twee kanjers van kids. We wonen in Hei- en Boeicop in een verbouwde boerderij. Dus als u mij door Vianen ziet fietsen kan dat kloppen, want ik zal vaak op de fiets naar mijn werk gaan. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Adjunct-directeur en leerkracht groep 8
Even kort voorstellen: Naast het lesgeven van groep 8 ben ik ook adjunct-directeur op De Voorhof. Ik vind het leuk om deze uitdagende functie te hebben op De Voorhof en doe dit met veel plezier. Ik ben ook getrouwd met Jos en moeder van 3 kinderen, Renee, Luuk en Carlijn die al boven de 18 jaar zijn. Twee studeren en één is er al aan het werk in het onderwijs. Ik hou erg van wandelen met mijn honden Lumi en Belle, twee labradors,en vind het ook heerlijk om te lezen, ook al heb ik daar niet zoveel tijd voor. Muziek is ook een hobby van me.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Conciërge
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ruud Hagg. Ik ben op 01-07-1956 ter wereld gekomen in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 2 zoons en een dochter. Verder: ik eet alles wat lekker is, doe alles wat leuk is, houd van gezelligheid, ben altijd in voor een goede grap, mag graag naar een goede film kijken, heb het op De Voorhof prima naar mijn zin, alle muziek die lekker klinkt, mag ik graag horen, mag ook graag met Karla ( mijn vrouw ) een tocht met de motoren maken, kortom, ik vind eigenlijk alles leuk.
Oké, niet alles, aan aso gedrag, onnodig geweld en vandalisme heb ik een  ><=-)!(@*#&$^%  hekel.

Lees verder

Naam: Hennie de Graaf
Werk: Administratief medewerkster
Voorstellen: Sinds 2008 werk ik met veel plezier als admin. medewerkster op De Voorhof.
Ik houd mij voornamelijk bezig met de leerlingen- en financiële administratie, daarnaast heb ik directie ondersteunende taken.
Dit schooljaar werk ik op woensdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2
Even kort voorstellen: Mijn naam is Corine Bot. Ik ben 36 jaar en ben geboren en getogen in Meerkerk. Ik ben trotse moeder van Vigo (5) en Loïs (1). Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar op De Voorhof. Na heel wat jaartjes in de midden- en bovenbouw gewerkt te hebben ga ik nu de uitdaging aan in de onderbouw. Samen met juf Wilma en juf Annette en alle leerlingen van groep 1/2 hoop ik op een fijn en leerzaam schooljaar.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Wilma Roza en ik werk sinds 1998 op De Voorhof. Op school werk ik met  kleuters en voel me ook een echte kleuterjuf. Ik woon vlak bij school en ga elke dag met heel veel plezier naar school. Ik ben getrouwd met Cor en we hebben 2 zoons, Tom en Olaf. ik werk dit jaar samen met juf Corine. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2B
Even kort voorstellen: Mijn naam is Annette Spelt Ik geef lees in groep 1/2 B samen met Corine, die er om de donderdag is.
(En die donderdag sta ik voor groep 3)
Dit jaar ben ik nieuw op de voorhof, maar ik heb al jaren les gegeven op andere scholen.
Ik werk graag met jonge kinderen. Ik vind ze enthousiast, spontaan en vaak erg origineel.
We gaan er samen vast een heel leerzaam en fijn jaar van maken.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 2/3C
Even kort voorstellen: Mijn naam is Jacoline Barhorst. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man Jelmer, zoontjes Floris (5) en Ruben (2) en hond Bo in Veenendaal. Ik werk inmiddels alweer 9 jaar met veel plezier op de Voorhof. Na een heleboel jaren groep 1/2 les gegeven te hebben, ben ik dit jaar op maandag en dinsdag te vinden in 2/3C. Een hele nieuwe, maar erg leuke uitdaging! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 2/3C
Even kort voorstellen: Dit jaar mag ik samen met juf Jacoline les geven in groep 2/3. We gaan er een gezellig en leerzaam jaar van maken met de kinderen. 
Ik woon samen met mijn man Willem en onze dieren in het mooie land van Maas en Waal, We hebben een hobby boerderijtje op het prachtige platteland, wat hier 'Het Veld' genoemd wordt. Samen hebben we twee kinderen, Erwin van 23 jaar en Alynne van 21 jaar. Ze studeren allebei en wonen op Kamers. Door de week zijn we samen en in het weekend is vaak het een zoete inval van de kinderen en hun vrienden.
Thuis zijn we druk bezig met het onderhoud van het huis van de omgeving en natuurlijk met het verzorgen van onze dieren. Graag wil in de kinderen daarvan laten meegenieten en breng ik af en toe dieren mee naar school, bijvoorbeeld kippen of cavia's. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 3
Even kort voorstellen: Mijn naam is Janouk van den Berg. Ik ben 25 jaar en kom uit Lexmond. Nadat ik vorig jaar vanaf maart groep 3 heb lesgegeven, mag ik dit jaar starten met een nieuwe groep 3. Een bijzonder jaar waarin het leren lezen centraal staat. Mijn werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Ik ben om de week op donderdag vrij. Op die dag staat juf Annette voor de groep.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 4
Even kort voorstellen: Ik ben Caroline Verboom. Ik woon in Vianen. Ik werk dit jaar samen met juf Francien. Ik werk op maandag en dinsdag in groep 4 en juf Francien op woensdag, donderdag en vrijdag. We hebben er weer heel veel zin in en gaan er een mooi jaar van maken.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 4A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Francien Bonouvrié, geboren en getogen in Vianen. Getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 dochters. Ik ben in 1978 gestart in het onderwijs. Leerkracht geweest van de groepen 1, 2, 3,4 en 5. Dit jaar groep 4. Samen met juf Caroline gaan wij er een fijn schooljaar van maken. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Al met al een baan waar nooit één dag hetzelfde is.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 4/5
Even kort voorstellen: Mijn naam is Erica van Zaanen. Sinds september 2010 werk ik met erg veel plezier op de Voorhof. Dit jaar geef ik samen met meester Kees les in groep 4/5.
Ik woon in Houten samen met mijn man en drie kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ben ik bezig in de tuin of te vinden op het korfbalveld.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 4/5, 6 en 7
Even kort voorstellen: Mijn naam is Kees Evertman. Ik ben 28 jaar en woon in Nieuwegein. Ik werk nu voor het tweede schooljaar op de Voorhof. Vorig jaar heb ik groep 6 les mogen geven. Dit schooljaar sta ik op maandag voor groep 4/5, op dinsdag voor groep 7, op woensdag voor groep 6 en op donderdag en vrijdag voor groep 5! Een nieuwe, leuke uitdaging. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 5
Even kort voorstellen: Mijn naam is Margreeth Dorrestijn en sinds 2010 werkzaam op De Voorhof. Dit jaar ga ik, van maandag tot en met woensdag, in groep 5 lesgeven. Dit schooljaar zal Marleen bij ons in de groep haar afstudeerstage lopen. Ze zal er tot en met december zijn. In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin of ben ik op reis. Samen met Marleen heb ik er heel veel zin in!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Lio stagiaire groep 5
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marleen van Laar. Dit jaar studeer ik af aan de PABO. Tot de kerstvakantie loop ik op maandag, dinsdag en woensdag mijn eind stage in groep 5 op De Voorhof. Ik heb er heel veel zin in! Verder woon ik sinds een jaar in Vianen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd speel ik korfbal en coach ik een jeugdteam. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marieke Attevelt, ik ben 33 jaar en ik woon samen met mijn vriend Paul en onze dochters Fiene (7) en Jasmijn in Nieuwegein. In mijn vrije tijd hockey ik, ga ik graag op stap met vriendinnen en vrienden en maak ik veel leuke uitstapjes/reisjes met mijn gezin. Ook vind ik het leuk om te winkelen, lezen en actief betrokken te zijn bij de activiteiten van de kinderen.
Ik werk alweer 11 jaar met veel plezier op De Voorhof! In die 11 jaar heb ik vooral lesgegeven in groep 6, 7 en 8. Vorig jaar heb ik naast het lesgeven ook de studie gevolgd tot intern begeleider en ik vind het super leuk om al het geleerde uit de opleiding in de praktijk te gaan toepassen. Als intern begeleider is het mijn taak om de leerlingenzorg op school te volgen. Dat kan zijn door mee te denken in een team, gesprekken te voeren met ouders en  leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in de ruimste betekenis van het woord en contacten te onderhouden met externe instanties. Kortom, afwisselende werkzaamheden. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe en tijdelijke uitdaging, en hoop op een prettige samenwerking met u als ouders. Mocht u vragen hebben, de deur staat open, u bent van harte welkom!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 6
Even kort voorstellen:Mijn naam is Sharon Scherpenzeel. Ik ben 25 jaar en kom uit Vianen.
Ik werk inmiddels twee jaar met veel plezier op De Voorhof.
Na een jaar groep 1/2 B les te hebben gegeven, ligt nu mijn nieuwe uitdaging bij groep 6.
Hier werk ik op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Samen met meester Kees en juf Daniëlle hoop ik op een mooi en leerzaam schooljaar. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Onderwijsassistent groep 6
Even kort voorstellen: Mijn naam is Danielle Voogt. Sinds dit schooljaar werk ik, als onderwijsassistent, op de Voorhof. Ik ben 5 ochtenden in groep 6, naast Juf Sharon en Meester Kees, te vinden. Waar ik samen met de kinderen in kleine groepjes werk. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 7, ICO (begeleiding studenten)
Even kort voorstellen: "De Voorhof wil een school zijn, waar iedereen uniek is, waar niemand volmaakt is en waar we samen groot worden." Ik, Mirjam Jongbloed, hoop daar als leerkracht mijn steentje aan bij te kunnen dragen. Samen met Monique mag ik dit jaar de kanjers van groep 7 verder op weg helpen in hun ontwikkeling en dat vind ik een prachtige uitdaging. Ieder van ons is uniek met zijn/haar eigen talenten. Ook al zijn deze niet altijd zichtbaar vind ik het een uitdaging om deze te ontdekken en deze talenten in te zetten waardoor ieder kind kan groeien, samen groter te worden. Dit jaar ben ik ook ICO op deze school. Dit houdt in dat ik de studenten begeleid in hun leerproces om uiteindelijk zelf een leerkracht te worden. Wij hebben een partnerschap met de Marnix Academie (pabo). Met en van elkaar leren is heel waardevol. Ieder kind verdient goed onderwijs. Laten we uniek zijn door onszelf te zijn.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 8
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marjan van Dijk. Ik werk sinds dit schooljaar op De Voorhof. Een jaar met heel veel leuke, nieuwe dingen! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag staat juf Anke voor groep 8.
Hiervoor werkte ik acht jaar op een school in Houten, waar ik ook woon met mijn man en twee kinderen.
Als ik niet werk, vind ik het leuk om te sporten (zaalvoetbal, bootcamp, hardlopen) en te lezen. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider
Even kort voorstellen: Sinds de meivakantie van 2016 werk ik als intern begeleider op De Voorhof.
Ik heb het erg naar mijn zin op deze nieuwe plek en probeer zoveel mogelijk kinderen en ouders te leren kennen!
Mijn taak op De Voorhof is om de zorg rondom de leerlingen te coördineren en de leerkrachten hierbij te ondersteunen.
Samen met Gerbrand en onze kinderen woon ik in Nieuwegein. Verder houd ik enorm van zingen, lekker buiten zijn en een goed boek of leuk tijdschrift lezen.

Lees verder

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527