Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!
Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!

Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!

Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!

Wij werken, spelen én leren in de splinternieuwe (Park)school en hebben bewegend leren centraal gezet!

U bent hier:  Home  >  Over de school  >  Het team

Het team

Klik op de foto voor een groter formaat.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Directeur
Even kort voorstellen: De Voorhof beweegt en leert! De ingeslagen weg, met als basis bewegend leren en thematisch werken met de zaakvakken en Engels voor alle leerlingen, is gekoppeld aan andere goede zaken, zoals kind-ouder-leerkracht gesprekken, cooperatief werken en vernieuwend ICT onderwijs. In iedere klas hebben alle kinderen een eigen chromebook tot hun beschikking en hangen er de nieuwste touchborden in de lokalen. De thema's "taakgerichtheid, rust in de school en vertrouwen en veiligheid" zijn belangrijke pijlers voor ons. De kinderen hebben bij ons wat te zeggen via de leerlingenraad, maar ook tijdens de lessen omdat ze eigen doelen stellen en zelf leren plannen. Ook ouders zijn belangrijke partners voor ons. Alles om het beste uit de kinderen te halen. We zitten in een splinternieuwe school. Vanaf maart 2019 zitten wij misschien wel in het mooiste schoolgebouw van Vianen met grote leerpleinen, lichte lokalen en een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Adjunct directeur, Leerkracht groep 7/8.
Even kort voorstellen: Mijn naam is Anne, ik ben adjunct directeur én leerkracht van groep 7/8. Werken binnen het onderwijs geeft mij veel energie. Als je kinderen les geeft kan het antwoord goed of fout zijn. Als je met kinderen leeft, zijn zij zelf het antwoord’. Door samen ambities en talenten te ontdekken, grenzen te leren verleggen, kritisch te kijken, samen te werken, vaardigheden te leren en te blijven reflecteren proberen we alle kinderen op De Voorhof zoveel mogelijk kansen te bieden om zich te ontwikkelen. De afgelopen drie jaar heb ik de master ecologische pedagogiek gevolgd. De pedagogische relatie vind ik erg belangrijk. Ik probeer een omgeving te creëren waar kinderen zich veilig, gewaardeerd en vertrouwd voelen en streef er naar kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief, sociaal en fysiek vlak. Inmiddels ben ik gestart met de schoolleidersopleiding vakbekwaam. Naast werken met kinderen is mijn grote passie voetballen. Onderdeel van een team zijn, vind ik erg waardevol. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook met alle betrokkenen van De Voorhof. Samen streven naar een mooie toekomst! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider, gedragsspecialist
Even kort voorstellen: Samen met juf Marieke en heb ik de taak om de zorg rondom alle leerlingen te coördineren en leerkrachten hierbij te ondersteunen. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor diverse groepen. Ook ben ik gedragsspecialist en heb ik daardoor afwisselende taken in school. De Voorhof is een hele leuke school om te werken en ik leer nog steeds elke dag nieuwe dingen! Ik woon in Nieuwegein samen met mijn man en twee kinderen. Ik word blij van boeken en tijdschriften, zingen en lekker taarten, cake of koekjes bakken (en opeten natuurlijk!). 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider / rekenspecialist (maandag en dinsdag), leerkracht groep 8 (woensdag),
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marieke, ik ben 36 jaar en samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Nieuwegein.
Ik werk al heel wat jaren op De Voorhof. Dit schooljaar heb ik afwisselende taken op de Voorhof. Op maandag en dinsdag werk is als intern begeleider en rekenspecialist en op woensdag ben ik in groep 8 te vinden. Samen met juf Sharon gaan we leren, ontwikkelen, bewegen, experimenteren, samenwerken, ontdekken, creatief zijn, talenten ontwikkelen maar voornamelijk groeien en groot worden! Groep 8 is een speciaal jaar voor de kinderen en met elkaar gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!
Naast het lesgeven ben ik, samen met juf Marjolein, ook intern begeleider en de rekenspecialist van de school. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor diverse groepen. Als intern begeleider is het onze taak om de leerlingenzorg op school te volgen. Dat kan zijn door mee te denken in een team, gesprekken te voeren met ouders en leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in de ruimste betekenis van het woord en contacten te onderhouden met externe instanties. Kortom, afwisselende werkzaamheden. Ik hoop op een prettige samenwerking met u als ouders. Mocht u vragen hebben, de deur staat open, u bent van harte welkom!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Wilma en ik werk sinds 1998 op De Voorhof. Op school werk ik met  kleuters en voel me ook een echte kleuterjuf. Ik woon vlak bij school en ga elke dag met heel veel plezier naar school. Ik ben getrouwd met Cor en we hebben 2 zoons, Tom en Olaf. ik werk dit jaar samen met juf Janouk. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 1/2A en 1/2B, Kanjercoordinator
Even kort voorstellen: Mijn naam is Janouk. Ik ben 27 jaar en woon in Lexmond. Dit jaar geef ik samen met juf Wilma en juf Annette bij de kleuters. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij gaan er samen met de kinderen een gezellig en leerzaam jaar van maken!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2
Even kort voorstellen: Mijn naam is Corine Bot. Ik ben 39  jaar en ben geboren en getogen in Meerkerk. Ik ben trotse moeder van Vigo en Loïs. In mijn vrije tijd tennis en voetbal ik en zet ik heel veel stappen in verschillende winkelstraten.
Inmiddels werk ik al heel wat jaartjes De Voorhof. Na een jaar afwezigheid ben ik blij dat ik weer kan gaan reïntegreren, want ik heb de kinderen, collega's en het lesgeven enorm gemist. Ik zal op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig zijn bij de kleuters en hoop op een gezellig en leerzaam schooljaar. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2B,  Kanjercoordinator 
Even kort voorstellen: Mijn naam is Annette en ik kom uit IJsselstein.  Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag sta ik voor groep 1/2B. Ik werk graag met jonge kinderen. Ik vind ze enthousiast, spontaan en vaak erg origineel. We gaan er samen een heel leerzaam en fijn jaar van maken. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 2/3C
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marleen van Laar. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de PABO.  Ik geef les in groep 2/3C van maandag tot en met vrijdag. Ik heb er heel veel zin in! Verder woon ik sinds een aantal jaar in Vianen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd speel ik korfbal en coach ik een jeugdteam. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3A
Even kort voorstellen: Dit jaar ben ik op maandag en dinsdag de juf van groep 3! Op woensdag geef ik Engels aan een aantal klassen in de school en Explore aan een groep kinderen van De Voorhof. Ik vind het belangrijk dat het welbevinden van kinderen goed is; dat zij zich goed voelen in de klas én op school. Hieraan werken we met kinderen, ouders en leerkrachten. Met mijn man en twee kinderen woon in Houten. Als ik niet werk, vind ik het leuk om te sporten (zaalvoetbal, bootcamp, hardlopen) en te lezen. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3A
Even kort voorstellen: Dit schooljaar mag ik samen met juf Marjan lesgeven aan groep 3A. Ik vind het geweldig om mee te maken hoe de kinderen leren lezen, eerst losse letters en woordjes en later hele zinnen.
Ik ben getrouwd en we hebben twee kinderen, die allebei het huis uit zijn. Onze zoon van 26 werkt en onze dochter van 24 is met haar laatste jaar van haar studie bezig. Wij wonen in het prachtig groene platteland van Boven-Leeuwen en genieten van het buitenleven met al onze dieren.
Graag breng ik ook (kleinere)dieren, zoals kippen, cavia’s, wandelende takken, mee naar school om de kinderen daarvan te laten genieten en erover te leren.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 4A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ria, dit schooljaar ben ik op maandag t/m woensdag de leerkracht van groep 4. We leren samenwerken, zelfstandig werken, bewegen, onze talenten ontwikkelen en hebben we oog voor elkaar. Samen met de kinderen ga ik voor een gezellig en leerzaam schooljaar! Met mijn man en twee jonge kinderen woon ik in Lexmond.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 5A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Wietske en ik werk sinds 2018 op de Voorhof.  Lang geleden ben ik in Utrecht begonnen met lesgeven. Voordat ik in Vianen kwam werken was ik 15 jaar juf op een school in Houten waar ik ook woon. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Dit schooljaar werk ik op maandag en dinsdag in groep 5. Op de andere dagen van de week is juf Francien in de klas. Samen gaan we proberen iedere dag waardevol te laten zijn voor elk kind in de klas. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar sport te kijken maar ook om zelf te sporten. Verder ben ik graag op het strand voor een lange wandeling.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 5A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Francien, geboren en getogen in Vianen. Getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 dochters. Ik ben in 1978 gestart in het onderwijs. Leerkracht geweest van de groepen 1, 2, 3, 4 en 5. Dit jaar nogmaals groep 5. Samen met juf Wietske gaan wij er een fijn schooljaar van maken. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Al met al een baan waar nooit één dag hetzelfde is.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 6A, schoolopleider (begeleiding studenten)
Even kort voorstellen: Samen met Daphne mag ik dit jaar de kanjers van groep 6A verder op weg helpen in hun ontwikkeling en dat vind ik een prachtige uitdaging. Ieder van ons is uniek met zijn/haar eigen talenten. Ook al zijn deze niet altijd zichtbaar vind ik het een uitdaging om deze te ontdekken en deze talenten in te zetten waardoor ieder kind kan groeien. Tevens ben ik ook schoolopleider op deze school. Dit houdt in dat ik de studenten begeleid in hun leerproces om uiteindelijk leerkracht te worden. Wij hebben een partnerschap met de Marnix Academie (pabo). Met en van elkaar leren is heel waardevol. Ieder kind verdient goed onderwijs. Laten we uniek zijn door onszelf te zijn.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 6.A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Daphne. Ik ben 4e jaars Pabo student aan de Marnix Academie. Dit jaar hoop ik dan ook af te studeren. Samen met Mirjam zal ik groep 6 gaan lesgeven, waar ik heel veel zin in heb! Een jaar waarin wij samen met de kinderen bewegend gaan ontdekken én leren. Ik zal op maandag en dinsdag voor de groep staan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen met mijn familie en vrienden te doen.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 7A
Even kort voorstellen: Ik ben Joeri. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam op De Voorhof. Vol enthousiasme ben ik gestart met mijn nieuwe baan en de enthousiasme is er nog iedere dag. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dingen eigen maken. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. We gaan er met elkaar dan ook een mooi schooljaar van maken waar we elkaar kunnen respecteren en van elkaar mogen leren. Naast het werken houd ik er van om te reizen, te fotograferen en om muziek te maken. Mijn passie voor het maken van muziek wil ik dan ook graag met de kinderen delen. Mocht uw kind zingend thuiskomen, dan weet u genoeg! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 7/8B / Taal/leesspecialist
Even kort voorstellen: Mijn naam is Chantal en ik kom uit Schoonhoven. Sinds 2013 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Naast de lerarenopleiding, heb ik ook de Master Special Educational Needs en Master Ecologische Pedagogiek gevolgd. Ik heb voor bijna alle leeftijden voor de klas gestaan en juist dat maakt het onderwijs zo ontzettend afwisselend en uitdagend! Dit jaar mag ik mij op maandag, dinsdag en woensdag leerkracht van groep 7/8 noemen. Op donderdag neem ik de rol van taal/leesspecialist op mij, waarvoor ik dit schooljaar een studie zal volgen.

Ik vind het van belang om de diversiteit van kinderen te waarderen. Ieder kind is uniek, mag er zijn en heeft een eigen stem. Aandacht voor ieder kind is voor mij van belang; de pedagogische relatie doet ertoe! Verbondenheid is voor mij het sleutelwoord. Ik hoop er samen met de kinderen, ouders en juf Anne een prachtig en onvergetelijk jaar van te maken in groep 7/8!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 8A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Sharon. Ik ben 28 jaar en kom uit Vianen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren met veel plezier op De Voorhof. Eerst twee jaar stage gelopen en nu veel verschillende groepen gehad. Dit schooljaar mag ik samen met Marieke voor groep 8 staan. Een bekende groep waar ik 4 dagen voor mag staan. Naast leerkracht ben ik bovenbouw-coördinator en IPC-coördinator. Ik hoop er samen met de kinderen, ouders en juf Marieke een mooi en leerzaam jaar van te maken! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht Engels en Explore en leerplein.
Even kort voorstellen: Vanaf 1 oktober 2020 geef ik op woensdag Engels aan een aantal klassen in de school en Explore aan een groep kinderen van De Voorhof. Op de andere dagen sta ik voor groep 4. Vanaf 2003 sta ik al met veel plezier voor de klas. In de afgelopen jaren is er geen groep geweest waar ik niet voor heb gestaan. Als leerkracht vind ik het fijn om de kinderen te kunnen begeleiden in het leerproces. Soms door ze iets nieuws aan te bieden, het samen te doen of door ze te helpen het zelf te doen. Wanneer ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn gezin. Ik woon ruim 20 jaar met veel plezier in IJsselstein. Daar woon ik met mijn man en 2 dochters, van 4 en 6. Als er nog tijd over is dan ga ik graag op bezoek  bij familie en vrienden. Daarnaast wandel, fiets en lees ik graag.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Administratief medewerkster
Even kort voorstellen: Mijn naam is Elles, ben geboren en getogen in Vianen. Ik ben de trotse moeder van Lucas en Julia. Sinds dit jaar werk ik op De Voorhof omdat ik klaar was om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag. Dus loop gerust gezellig even binnen als je vragen hebt. Als ik niet werk vind ik het lekker om hard te lopen, te koken, te borrelen en op vakantie te gaan.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Conciërge
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ruud. Ik ben op 01-07-1956 ter wereld gekomen in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 2 zoons en een dochter. Verder: ik eet alles wat lekker is, doe alles wat leuk is, houd van gezelligheid, ben altijd in voor een goede grap, mag graag naar een goede film kijken, heb het op De Voorhof prima naar mijn zin, alle muziek die lekker klinkt, mag ik graag horen, mag ook graag met Karla ( mijn vrouw ) een tocht met de motoren maken, kortom, ik vind eigenlijk alles leuk.
Oké, niet alles, aan aso gedrag, onnodig geweld en vandalisme heb ik een  ><=-)!(@*#&$^%  hekel.

Lees verder

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527