Het team

Klik op de foto voor een groter formaat.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Directeur
Even kort voorstellen: De Voorhof is een prachtige school waar we heel mooie ontwikkelingen doormaken met elkaar. De ingeslagen weg, met als basis bewegend leren en thematisch werken met de zaakvakken en Engels voor alle leerlingen, is gekoppeld aan andere goede zaken, zoals kind-ouder-leerkracht gesprekken, cooperatief werken en vernieuwend ICT onderwijs. In iedere klas hebben alle kinderen een eigen chromebook tot hun beschikking en hangen er de nieuwste touchborden in de lokalen. De thema's "rust in de school en vertrouwen en veiligheid" zijn belangrijke pijlers voor ons. De kinderen hebben bij ons wat te zeggen via de leerlingenraad, maar ook tijdens de lessen omdat ze eigen doelen stellen en zelf leren plannen. Ook ouders zijn belangrijke partners voor ons. Alles om het beste uit de kinderen te halen. We zitten in een splinternieuwe school. Vanaf maart 2019 zitten wij misschien wel in het mooiste schoolgebouw van Vianen met grote leerpleinen, lichte lokalen en een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 12 jaar! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Adjunct directeur, Leerkracht groep 8.
Even kort voorstellen: Mijn naam is Anne, ik ben dit jaar opnieuw leerkracht van groep 8 én adjunct directeur.  Werken binnen het onderwijs geeft mij veel energie. ´Als je kinderen les geeft kan het antwoord goed of fout zijn. Als je met kinderen leeft, zijn zij zelf het antwoord’. Door samen ambities en talenten te ontdekken, grenzen te leren verleggen, kritisch te kijken, samen te werken, vaardigheden te leren en te blijven reflecteren proberen we alle kinderen op De Voorhof zoveel mogelijk kansen te bieden om zich te ontwikkelen. Twee jaar geleden ben ik gestart met de master ecologische pedagogiek, de pedagogische relatie vind ik erg belangrijk. Ik probeer een omgeving te creëren waar kinderen zich veilig, gewaardeerd en vertrouwd voelen en streef er naar kinderen zich optimaal te laten ontwikkelen op cognitief, sociaal en fysiek vlak. Naast werken met kinderen is mijn grote passie voetballen. Onderdeel van een team zijn, vind ik erg waardevol. Niet alleen op het voetbalveld, maar ook met alle betrokkenen van De Voorhof. Samen streven naar een mooie toekomst! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider, gedragsspecialist
Even kort voorstellen: Dit schooljaar hebben juf Marieke en ik samen de taak om de zorg rondom alle leerlingen te coördineren en leerkrachten hierbij te ondersteunen. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor diverse groepen. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik vind De Voorhof een leuke school om te werken en leer elke dag weer nieuwe dingen. Daarom ga ik ook met veel plezier naar mijn werk.Ik woon in Nieuwegein samen met mijn man en twee kinderen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te zingen, vaak samen met anderen. Ook lees ik graag boeken en tijdschriften en ben ik dol op theedrinken met taart en koekjes. Die bak ik trouwens ook graag!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Intern begeleider (maandag), rekenspecialist (dinsdag), leerkracht groep 7 (woensdag),
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marieke, ben 35 jaar en samen met mijn vriend en dochters woon ik in Nieuwegein. Ik werk al heel wat jaren op De Voorhof. Na vele jaren les te hebben gegeven in groep 5, 6, 7 of 8 zal ik dit jaar elke woensdag te vinden zijn in groep 7a. Samen met juf Sharon gaan we leren, ontwikkelen, bewegen, experimenteren, samenwerken, ontdekken, creatief zijn, talenten ontwikkelen maar voornamelijk groeien en groot worden! Naast het lesgeven ben ik, samen met juf Marjolein, ook intern begeleider en de rekenspecialist van de school. Als intern begeleider is het onze taak om de leerlingenzorg op school te volgen. Dat kan zijn door mee te denken in een team, gesprekken te voeren met ouders en leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in de ruimste betekenis van het woord en contacten te onderhouden met externe instanties. Kortom, afwisselende werkzaamheden. Ik hoop op een prettige samenwerking met u als ouders. Mocht u vragen hebben, de deur staat open, u bent van harte welkom!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 1/2a 
Even kort voorstellen: Mijn naam is Geja. Vorig jaar ben ik op De Voorhof gestart als onderwijsassistent op het leerplein (maandag en donderdag) en in groep 7 & 8 (woensdag).Dit schooljaar ga ik de opleiding tot leerkracht afronden en mijn eindstage lopen in groep 1/2a op maandag en dinsdag. 
Ik ben 38 jaar en woon met mijn man en drie kinderen in Vianen. Naast mijn werk volg ik dus de deeltijdopleiding tot leerkracht basisonderwijs (Pabo). Ik hou van sporten, lezen en lekker buiten zijn.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Wilma en ik werk sinds 1998 op De Voorhof. Op school werk ik met  kleuters en voel me ook een echte kleuterjuf. Ik woon vlak bij school en ga elke dag met heel veel plezier naar school. Ik ben getrouwd met Cor en we hebben 2 zoons, Tom en Olaf. ik werk dit jaar samen met juf Geja. Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2, plusklas onderbouw, engels onderbouw
Even kort voorstellen: Mijn naam is Corine. Ik ben 38  jaar en ben geboren en getogen in Meerkerk. Ik ben trotse moeder van Vigo en Loïs. Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar op De Voorhof. Op maandag en dinsdag ben ik juf in groep 1/2. Op donderdag geef ik engels in groep 1 t/m 4 en begeleid ik kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Ik hoop op een fijn en leerzaam jaar.

Lees verder

Werk op de Voorhof: juf groep 1/2b
Even kort voorstellen: Mijn naam is Jose. Ik ben sinds vorig jaar nieuw op de Voorhof. Ik ga dit schooljaar samen met juf Annette groep 1/2b lesgeven. Mijn werkdagen zijn de maandag en dinsdag. Ik werk alweer heel wat jaar in het onderwijs en vind het heel leuk om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan op de Voorhof. Ik heb drie zoons. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en samen te gaan werken in ons prachtige nieuwe schoolgebouw.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 1/2B, Kanjercoordinator 
Even kort voorstellen: Mijn naam is Annette en ik kom uit IJsselstein. Op woensdag, donderdag en vrijdag sta ik voor de groep. 
Ik werk graag met jonge kinderen. Ik vind ze enthousiast, spontaan en vaak erg origineel. We gaan er samen een heel leerzaam en fijn jaar van maken. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 2A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Marleen van Laar. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de PABO.  Ik geef les in groep 2 van maandag tot en met vrijdag. Ik heb er heel veel zin in! Verder woon ik sinds twee jaar in Vianen samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd speel ik korfbal en coach ik een jeugdteam. 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3a
Even kort voorstellen: Hallo, Mijn naam is Ria, dit schooljaar ben ik op maandag t/m woensdag de leerkracht van groep 3. Werken in groep 3 vind ik erg bijzonder. Stap voor stap leren ontwikkelen de kinderen zich en aan het einde van het schooljaar kan ieder kind een boekje lezen op zijn of haar eigen niveau. Ik vind het geweldig de kinderen verder te helpen met hun eerste stappen op het gebied van lezen, rekenen en schrijven. Daarnaast leren we samenwerken, zelfstandig werken, bewegen en onze talenten ontwikkelen en hebben we oog voor elkaar. Samen met de kinderen ga ik voor een gezellig en leerzaam schooljaar! Ik ben 30 jaar en heb twee kleine kinderen.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 4A, Kanjercoordinator
Even kort voorstellen: Mijn naam is Janouk. Ik ben 27 jaar en woon in Lexmond. Dit jaar geef ik samen met juf Jos les in groep 4a. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij gaan er samen met de kinderen een gezellig en leerzaam jaar van maken!

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 3A en 4A
Even kort voorstellen: Dit schooljaar mag ik samen met juf Ria (op donderdag en vrijdag) en met juf Janouk (op woensdag) lesgeven aan groep 3a en 4a. Ik vind het geweldig om mee te maken hoe de kinderen leren lezen, eerst losse letters en woordjes en later hele zinnen.
Ik ben getrouwd en we hebben een zoon van 25 en een dochter van 23, allebei op kamers en druk aan de studie.
Wij wonen in het prachtig groene platteland van Boven-Leeuwen en genieten van het buitenleven met al onze dieren.
Graag breng ik ook (kleinere)dieren, zoals kippen, cavia’s, wandelende takken, mee naar school om de kinderen daarvan te laten genieten en erover te leren.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 4/5B
Even kort voorstellen: Sinds twee jaar werk ik op De Voorhof.  Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Mirjam voor de groep. Hiervoor werkte ik acht jaar op een school in Houten, waar ik ook woon met mijn man en twee kinderen. Als ik niet werk, vind ik het leuk om te sporten (zaalvoetbal, bootcamp, hardlopen) en te lezen. Vorig jaar ben ik gestart met de Master Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 4/5B, ICO (begeleiding studenten)
Even kort voorstellen: Samen met Marjan mag ik dit jaar de kanjers van groep 4/5b verder op weg helpen in hun ontwikkeling en dat vind ik een prachtige uitdaging. Ieder van ons is uniek met zijn/haar eigen talenten. Ook al zijn deze niet altijd zichtbaar vind ik het een uitdaging om deze te ontdekken en deze talenten in te zetten waardoor ieder kind kan groeien. Tevens ben ik ook ICO (intern coördinator opleidingen) op deze school. Dit houdt in dat ik de studenten begeleid in hun leerproces om uiteindelijk leerkracht te worden. Wij hebben een partnerschap met de Marnix Academie (pabo). Met en van elkaar leren is heel waardevol. Ieder kind verdient goed onderwijs. Laten we uniek zijn door onszelf te zijn.

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 5A.
Even kort voorstellen: Mijn naam is Carine. Ik ben 4e jaars Pabo student aan de Marnix Academie. Dit jaar hoop ik dan ook af te studeren. Helemaal onbekend is de Voorhof niet voor mij, want 2 jaar geleden heb ik hier al met veel plezier stage gelopen. Samen met Francien mag ik groep 5 gaan doen, waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik zal op maandag en dinsdag voor de klas staan en op woensdag zal in het teken staan van mijn afstudeeronderzoek. Ik woon in Meerkerk, waar ik in mijn vrije tijd actief ben binnen de volleybalvereniging. Ik hoop er een super leuk schooljaar van te maken!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 5A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Francien, geboren en getogen in Vianen. Getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 dochters. Ik ben in 1978 gestart in het onderwijs. Leerkracht geweest van de groepen 1, 2, 3, 4 en 5. Dit jaar nogmaals groep 5. Samen met juf Carine gaan wij er een fijn schooljaar van maken. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Al met al een baan waar nooit één dag hetzelfde is.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 6A
Even kort voorstellen: Ik ben Joeri. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam op De Voorhof. Vol enthousiasme ben ik gestart met mijn nieuwe baan en de enthousiasme is er nog iedere dag. Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dingen eigen maken. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. We gaan er met elkaar dan ook een mooi schooljaar van maken waar we elkaar kunnen respecteren en van elkaar mogen leren. Naast het werken houd ik er van om te reizen, te fotograferen en om muziek te maken. Mijn passie voor het maken van muziek wil ik dan ook graag met de kinderen delen. Mocht uw kind zingend thuiskomen, dan weet u genoeg! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 6/7b
Even kort voorstellen: Ik ben Wietske. Ik woon in Houten samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben vorig jaar gestart op De Voorhof. Samen met juf Margreeth ga ik samen groep 6/7 doen. Ik zal aanwezig zijn op maandag en dinsdag. Als ik niet werk vind ik het leuk om te sporten, maar ook om sport te kijken en actief te zijn binnen de sportvereniging. Ook wandelen met mijn hond geeft mij ontspanning. 

Lees verder

Werk op De Voorhof: Leerkracht groep 7A
Even kort voorstellen: Mijn naam is Sharon. Ik ben 27 jaar en ik woon in Vianen. Ik werk inmiddels al 4 jaar met veel plezier op De Voorhof. Vorig schooljaar heb ik ook lesgegeven in groep 7 en dit jaar ga ik samen met juf Marieke er een mooi jaar van maken. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Samen met de kinderen gaan we voor een gezellig en leerzaam schooljaar! 

Lees verder

Werk op de Voorhof: Leerkracht groep 8
Even kort voorstellen: Mijn naam is Chantal en ik kom uit Schoonhoven. Sinds 2013 ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Naast de lerarenopleiding, heb ik ook de Master Special Educational Needs succesvol afgerond. Ik heb voor bijna alle leeftijden voor de klas gestaan en juist dat maakt het onderwijs zo ontzettend afwisselend en uitdagend! Dit jaar mag ik mij op maandag, dinsdag en woensdag/vrijdag om de week leerkracht van groep 8 noemen. Op donderdag neem ik de rol van taal/leesspecialist op mij. Daarnaast volg ik momenteel de master Ecologische Pedagogiek in Amersfoort. Oftewel, ik ben een bezige bij!

Ik vind het van belang om de diversiteit van kinderen te waarderen. Ieder kind is uniek, mag er zijn en heeft een eigen stem. Aandacht voor ieder kind is voor mij van belang; de pedagogische relatie doet ertoe! Verbondenheid is voor mij het sleutelwoord. Ik hoop er samen met de kinderen, ouders en juf Anne een prachtig en onvergetelijk jaar van te maken in groep 8!

Lees verder

Werk op De Voorhof: Administratief medewerkster
Even kort voorstellen: Mijn naam is Elles, ben geboren en getogen in Vianen. Ik ben de trotse moeder van Lucas en Julia. Sinds dit jaar werk ik op De Voorhof omdat ik klaar was om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en donderdag. Dus loop gerust gezellig even binnen als je vragen hebt. Als ik niet werk vind ik het lekker om hard te lopen, te koken, te borrelen en op vakantie te gaan.

Lees verder

Werk op De Voorhof: Conciërge
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ruud. Ik ben op 01-07-1956 ter wereld gekomen in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 2 zoons en een dochter. Verder: ik eet alles wat lekker is, doe alles wat leuk is, houd van gezelligheid, ben altijd in voor een goede grap, mag graag naar een goede film kijken, heb het op De Voorhof prima naar mijn zin, alle muziek die lekker klinkt, mag ik graag horen, mag ook graag met Karla ( mijn vrouw ) een tocht met de motoren maken, kortom, ik vind eigenlijk alles leuk.
Oké, niet alles, aan aso gedrag, onnodig geweld en vandalisme heb ik een  ><=-)!(@*#&$^%  hekel.

Lees verder

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527