Terug naar de vorige pagina

De leden van de ouderraad stellen zich voor:

Naam: Angela Huijzer
Even kort voorstellen:  Hoi, ik ben moeder van Mara (groep 8) Evi (groep 6) en Fenne (groep 1). Nu onze jongste dame naar school is heb ik iets meer tijd om te helpen op school, daarom mijn aanmelding voor de or. Ik werk partime als bouwkundig tekenaar en ik ben partime moeder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik liever kom helpen dan dat ik dingen moet regelen, maar we gaan er voor. Gelukkig hebben er best veel ouders aangemeld voor de or, vele handen maken licht werk.

Naam: Chantal Maree
Even kort voorstellen: Ik ben getrouwd met Sjeffry en samen hebben wij 2 dochters en een hond. Laura (10 jaar groep 8) en Quinty (8 jaar groep 5) en een hond (Sjenna 12 jaar). In februari 2017 zijn wij verhuisd vanuit de Hagen naar het Monnikenhof in Vianen. Hiervoor zaten Laura en Quinty op basisschool de Ark en was ik erg actief en betrokken bij school en ook onderdeel van de OR. Ook nu op de Voorhof wil ik graag mijn steentje bijdragen en de handen uit de mouwen steken wanneer nodig en mogelijk is. En verder ben ik werkzaam bij de Praxis als baliemedewerkster en doe dat met heel veel plezier.

Naam: Daisy Vuurens
Even kort voorstellen: Mijn naam is Daisy Vuurens, getrouwd met Ferry en moeder van Esmay uit groep 5, Kenjy uit groep 4 en Bradley uit groep 3. Ik ben activiteitenbegeleidster en werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Naast het helpen in de klassen van mijn kinderen, hoop ik samen met jullie een bijdrage te kunnen leveren aan een leuke schooltijd voor alle kinderen. En te zorgen dat alle activiteiten een feestje zijn.

Naam: Laura van Hooidonk
Even kort voorstellen: Ik ben Laura van Hooidonk - Lammers, moeder van Elise (groep 7) en Jort (groep 4). Het is leuk om met een groep ouders te zorgen dat de kinderen mee kunnen doen aan de sporttoernooien, activiteiten organiseren en te kunnen helpen waar nodig.

Naam: Mandy Falke
Even kort voorstellen: Ik ben Mandy Falke, 42 jaar en moeder van Lucas van bijna 4 jaar en Majori van 9 jaar. Vanaf september zullen zij samen de schooltijd beleven en hoop ik hierbij een creatieve en sportieve steen bij te kunnen dragen.

Naam: Robert den Hollander
Even kort voorstellen: Ik ben met het begin van dit schoolseizoen, 2018/2019, bij de Ouderraad gekomen. Ik heb 2 dochters op de Voorhof, waarvan de 1 in groep 3 en de ander in groep 6 zit.
Waar ik mij binnen de Ouderraad mee ga bezighouden is bij het schrijven van deze voorstelronde nog niet bekend, maar wat ik ook ga doen. Ik heb er zin in. Mijn vrouw, kinderen en ik hebben 8 jaar op Bonaire gewoond en daar was ik op verschillende scholen actief als de Sinterklaas. Ik vind het leuk om met en voor kinderen bezig te zijn en natuurlijk ook voor hun ouders.

Naam: Sander de Vries
Even kort voorstellen: "Als ouder wil ik graag betrokken zijn bij de school van mijn kinderen. Dat probeer ik door aanwezig te zijn bij activiteiten in de klas en bij algemene activiteiten. Sinds januari 2018 houd ik me bezig met de financiën van de Ouderraad. Daarnaast ondersteun ik waar nodig de andere teamleden van de ouderraad."  

Naam: Susan Isiger
Even kort voorstellen: Hoi ik ben Susan Iseger, 31 jaar en de moeder van Alex 5 (groep 2)  en Thijs 9 mnd, partner van Stefan. Op het moment werk ik in de zorgsector en ben ik aan het omscholen van het bed naar bureau. Het lijkt mij erg leuk om betrokken te zijn bij de school waar mijn kind opgroeit, te helpen waar nodig en mee te denken. Ik ben creatief en denk graag in oplossingen en mogelijkheden. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking ten goede van de kinderen op school.

Naam: Tamara Bor
Even kort voorstellen:  Ik ben Tamara Bor en moeder van een zoon (2009) en een dochter (2013). Met veel plezier maak ik deel uit van de OR van De Voorhof. We proberen met elkaar een onvergetelijk basisschool tijd voor de kinderen te creëren. En ons steentje bij te dragen aan allerlei activiteiten samen met het team van De Voorhof..

Naam: Tamara Jonkhart
Even kort voorstellen:  Ik ben Tamara Jonkhart, moeder van Jaydon van Lopik en Vince van Lopik. Ik ben gestrikt om de OR te versterken :). Al vind ik het erg leuk om mee te denken en te werken op school. We hebben een leuk OR-team en met behulp van ouders maken we er een leuk schooljaar van voor de kinderen.

Naam: Tessa van Leer-Beijen
Even kort voorstellen: Ik ben Tessa van Leer, getrouwd met Ton en moeder van Phil (7A). Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van de OR en zo mijn steentje bij te kunnen dragen en ik ga er vanuit dat we er met zijn allen voor alle kinderen weer een geweldig jaar van zullen gaan maken.

Teamafgevaardigden: Wilma Roza & Anne Maguire 

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527