Ouderraad

De ouderraad (OR) bestaat uit diverse enthousiaste ouders. Daarnaast hebben twee leerkrachten als afgevaardigde namens het team zitting in de OR. De raad kent in ieder geval de functies van voorzitter en penningmeester en heeft voorts leden die onder andere de schoolreisjes, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, het Paasontbijt, de avondvierdaagse, het kleuterfeest en het afscheid van groep 8 verzorgen. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de sportactiviteiten. De raad heeft een adviserende rol en verleent diensten ten behoeve van de relatie tussen kinderen en ouders enerzijds en De Voorhof anderzijds. Dit in overleg met de directeur van De Voorhof.

Voorzitter van de OR is: Diana de Pauw,
De OR is bereikbaar via e-mail : orvoorhof@fluenta.nl
Gedurende het schooljaar vindt er 5x een OR overleg plaats. Verslagen van de overleggen zijn op deze site te vinden.

Klik op de foto voor een groter formaat

Lees verder

De leden van de ouderraad stellen zich voor:

Naam: Angela Huijzer
Even kort voorstellen:  Hoi, ik ben moeder van Mara (groep 8) Evi (groep 6) en Fenne (groep 1). Nu onze jongste dame naar school is heb ik iets meer tijd om te helpen op school, daarom mijn aanmelding voor de or. Ik werk partime als bouwkundig tekenaar en ik ben partime moeder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik liever kom helpen dan dat ik dingen moet regelen, maar we gaan er voor. Gelukkig hebben er best veel ouders aangemeld voor de or, vele handen maken licht werk.

Naam: Brenda Trommel
Even kort voorstellen: Ik ben moeder van Daan groep 1 en Tim groep 4.
Toen er gevraagd werd of er ouders waren die de oudercommissie wilde komen versterken dacht ik gelijk ja dat is leuk. Zo ben je betrokken bij je schoolgaande kind en de leuke activiteiten die er worden georganiseerd.

Naam: Carolien Kalverboer-van der Ham
Even kort voorstellen: Ik ben echtgenote van Jeffrey Kalverboer, stiefmoeder van Jeroen (18) & Nienke (17) en moeder van Kiki (6), Luuk en Ties (1,5). In het dagelijks leven werk ik als coördinerend begeleider, in de gehandicaptenzorg. Ik heb mij aangesloten bij de ouderraad omdat:
Ik graag betrokken ben bij de school waar onze dochter les krijgt, Ik graag de handen uit de spreekwoordelijke mouwen steek, Ik hiermee een klein beetje waardering kan laten blijken, voor het werk van alle docenten en vele handen licht werk maken. Op naar een creatief, actief, fijn & gezellig nieuw schooljaar!

Naam: Chantal Maree
Even kort voorstellen: Ik ben getrouwd met Sjeffry en samen hebben wij 2 dochters en een hond. Laura (10 jaar groep 8) en Quinty (8 jaar groep 5) en een hond (Sjenna 12 jaar). In februari 2017 zijn wij verhuisd vanuit de Hagen naar het Monnikenhof in Vianen. Hiervoor zaten Laura en Quinty op basisschool de Ark en was ik erg actief en betrokken bij school en ook onderdeel van de OR. Ook nu op de Voorhof wil ik graag mijn steentje bijdragen en de handen uit de mouwen steken wanneer nodig en mogelijk is. En verder ben ik werkzaam bij de Praxis als baliemedewerkster en doe dat met heel veel plezier.

Naam: Daisy Vuurens
Even kort voorstellen: Mijn naam is Daisy Vuurens, getrouwd met Ferry en moeder van Esmay uit groep 5, Kenjy uit groep 4 en Bradley uit groep 3. Ik ben activiteitenbegeleidster en werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Naast het helpen in de klassen van mijn kinderen, hoop ik samen met jullie een bijdrage te kunnen leveren aan een leuke schooltijd voor alle kinderen. En te zorgen dat alle activiteiten een feestje zijn.

Naam: Diana de Pauw
Even kort voorstellen: Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij 2 kinderen. Luke op het MBO Utrecht en Sita in groep 6. Net als onze 2 kinderen heb ook ik mijn basisschooltijd op de Voorhof doorgebracht. Ik werk als kwaliteitsadviseur in het St. Antonius Ziekenhuis en daarnaast ben ik alweer sinds 2012 met veel plezier lid van de Ouderraad. En zo betrokken bij alles wat er op school plaatsvindt.

Naam: Laura van Hooidonk
Even kort voorstellen: Ik ben Laura van Hooidonk - Lammers, moeder van Elise (groep 6) en Jort (groep 3). Ik vind het leuk om te helpen bij de activiteiten op school en heb in het verleden al verschillende dingen gedaan, maar ga dit nu als lid van de OR doen.

Naam: Mandy Falke
Even kort voorstellen: Ik ben Mandy Falke, 42 jaar en moeder van Lucas van bijna 4 jaar en Majori van 9 jaar. Vanaf september zullen zij samen de schooltijd beleven en hoop ik hierbij een creatieve en sportieve steen bij te kunnen dragen.

Naam: Petra van Dijken-Smith
Even kort voorstellen: Ik ben Petra van Dijken-Smith getrouwd en moeder van Sanne van Dijken in groep 5. Ik ben muzikant en plannen en organiseren is mijn 2e natuur. Als klassenmoeder en hulpouder ben ik sinds dat Sanne op school zit actief betrokken. Door als ouder mee te helpen op school kan je die leuke lagere schooltijd nog net wat leuker maken. Daarom help ik graag een handje bij het organiseren van het sinterklaasfeest. Aarzel niet om mij aan te spreken bij vragen of ideeën.

Naam: Robert den Hollander
Even kort voorstellen: Ik ben met het begin van dit schoolseizoen, 2018/2019, bij de Ouderraad gekomen. Ik heb 2 dochters op de Voorhof, waarvan de 1 in groep 3 en de ander in groep 6 zit.
Waar ik mij binnen de Ouderraad mee ga bezighouden is bij het schrijven van deze voorstelronde nog niet bekend, maar wat ik ook ga doen. Ik heb er zin in. Mijn vrouw, kinderen en ik hebben 8 jaar op Bonaire gewoond en daar was ik op verschillende scholen actief als de Sinterklaas. Ik vind het leuk om met en voor kinderen bezig te zijn en natuurlijk ook voor hun ouders.

Naam: Sander de Vries
Even kort voorstellen: "Als ouder wil ik graag betrokken zijn bij de school van mijn kinderen. Dat probeer ik door aanwezig te zijn bij activiteiten in de klas bij Maud (groep 8) en Maartje (groep 3/4) en bij algemene activiteiten.
Sinds januari 2018 houd ik me bezig met de financiën van de Ouderraad."

Naam: Susan Isiger
Even kort voorstellen: Hoi ik ben Susan Iseger, 31 jaar en de moeder van Alex 5 (groep 2)  en Thijs 9 mnd, partner van Stefan. Op het moment werk ik in de zorgsector en ben ik aan het omscholen van het bed naar bureau. Het lijkt mij erg leuk om betrokken te zijn bij de school waar mijn kind opgroeit, te helpen waar nodig en mee te denken. Ik ben creatief en denk graag in oplossingen en mogelijkheden. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking ten goede van de kinderen op school.

Naam: Tamara Bor
Even kort voorstellen: Ik ben Tamara Bor en getrouwd met Pieter. Samen hebben wij Jorn van 8 jaar uit groep 5 en Nila van 5 jaar uit groep 2. Ik probeer altijd mijn steentje bij te dragen waar het kan. Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij de schoolactiviteiten en mij daar voor in te zetten. Het lijkt mij super leuk om samen met deze groep mensen fijne basisschool herinneringen te maken voor de kids!

Naam: Tamara Jonkhart
Even kort voorstellen: Ik ben Tamara Jonkhart, moeder van Jaydon van Lopik (groep 6) en Vince van Lopik (gr 2). Ik ben gestrikt om de OR te versterken :). Al vind ik het fijn om mee te denken en te werken op school. Thuis ben ik altijd met verschillende creatieve dingen bezig en hoop daar ook in te helpen op school. Dus zeg ik op naar een leuk gezellig en behulpzaam schooljaar met elkaar!

Naam: Tessa van Leer-Beijen
Even kort voorstellen: Ik ben Tessa van Leer-Beijen, 43 jaar, getrouwd met Ton en moeder van Phil (groep 6). In het verleden ben ik computer moeder geweest, klassenouder en heb hier en daar geholpen, waar ik kon. Organiseren is mijn werk (ik werk al 18 jaar met veel plezier als officemanager in het UMCU) en vind het dan ook erg leuk om als lid van de Ouderraad mijn organisatorische steentje bij te kunnen dragen.

Teamafgevaardigden: Caroline Verboom & Wilma Roza