"De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen!"

"De Voorhof, misschien wel de leukste school van Vianen!"

U bent hier:  Home  >  Ouders  >  Medezeggenschapsraad  >  Ivo Groten
Terug naar de vorige pagina

Ivo Groten

Taak op de Voorhof: Voorzitter MR
Even kort voorstellen: Mijn naam is Ivo Groten, ik ben 49 jaar, getrouwd met Marja Nieboer en vader van Sara (groep 3), Kevin (23), Jeffrey (21) en Dylan (19). Een aantal jaren geleden zijn we naast de Voorhof komen wonen. Naast een stuk betrokkenheid in de dagelijkse zorg  bij de school van Sara, vind ik het prettig om oa via de medezeggenschapsraad op de hoogte te blijven van toekomstige ontwikkelingen van de school. We zien dat de school een aantal veranderingen heeft ondergaan en nog verder door ontwikkelt. Hier wil ik graag een actieve rol in spelen.
Na 1 jaar lid binnen de MR geweest te zijn ben ik sinds eind 2015 voorzitter. De onderwerpen, welke open besproken worden geven mij een beter beeld van de huidige en toekomstige situatie van de school. De geplande veranderingen spreken mij erg aan!
In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de squashbaan en golfbaan. In de winter vind ik het heerlijk om te snowboarden. Verder vind ik het prettig om in de tuin en in huis te klussen. Bij lekker weer rijd ik graag een stuk motor.
Ik werk in Dodewaard bij een toeleverancier in de medische zorg als Service Manager.

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527