Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 1 week!Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 1 week!
Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 1 week!

Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 1 week!

U bent hier:  Home  >  Parkschool

Parkschool

We gaan verhuizen naar de Parkschool!

De Parkschool is opgeleverd.

Onze school is gevestigd midden in het park van de wijk Monnickenhof. Deze unieke locatie voor een schoolgebouw zorgt ervoor dat de kinderen volop buiten kunnun spelen en leren en geen last hebben van verkeer bij het verlaten van de school.
Vanaf 5 maart 2019 zitten wij in een splinternieuw schoolgebouw! Het gebouw waarin De Voorhof, samen met  De Wegwijzer en Stichting Kinderopvang Vianen gehuisvest zijn, is een geweldig pand met prachtige, lichte lokalen, leerpleinen, een atelierruimte, een kookeiland, twee gymzalen en een podiumtrap. We kunnen de kinderen van 0 tot 12 jaar alles bieden, vanaf de vroege ochtend tot de late namiddag.

De Voorhof heeft ervoor gekozen het bewegend leren centraal te zetten! En dat komt goed tot zijn recht binnen de Parkschool én daarbuiten. 

Hieronder kunt u allerlei informatie vinden over de voorbereidingen en de bouw.

Klik hier voor de nieuwsbrief (januari 2019)  vanuit de gemeente Vijfheerenlanden over de laatste faseringen: aanlegbuitenterrein en sloop oude locatie

Hieronder een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen rondom De parkschool

Parkschool Nieuwsbrief 1

Hieronder informatie over het interieur van De Parkschool.

Informatiebrief interieur

Lees verder

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527