Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 6 weken!Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 6 weken!
Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 6 weken!

Wij verhuizen naar een splinternieuwe (Park)school over 6 weken!

U bent hier:  Home  >  Sport

Sport

Op 29 januari zal het schoolhandbaltoernooi plaatsvinden. Het toernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van de groepen 5 t/m 8 en zal van 17.00 - 20.00 uur in Sporthal Helsdingen zijn. Teams bestaan uit minimaal 5 leerlingen, bij voorkeur gemengd. Ieder team heeft coach nodig om te kunnen deelnemen.

De inschrijving is gesloten. 

Samen maken wij veel plezier,
dus vul gauw in het formulier.
Meedoen is belangrijker dan winnen,
laat het toernooi maar gauw beginnen!

In aanloop naar het toernooi gaan de leerlingen met onze gymdocent aan de slag met GOALCHA: een toegankelijke vorm van handbal waarmee kinderen spelenderwijs kennismaken met de basisprincipes van de sport.

Met sportieve groet namens de ouderraad

Lees verder

Bowling Vereniging Nieuwegein organiseert ook dit schooljaar weer bowlingclinics om kinderen uit groep 5 t/m 8 kennis te laten maken met de bowlingsport. Aansluitend wordt op 5 februari de regio finale gespeeld in de bowling in Nieuwegein. Dit is een officieel toernooi waaraan de teams uit groep 5/6 en teams uit groep 7/8 kunnen deelnemen. Elk team bestaat uit 3 kinderen.

Gaat De Voorhof weer met de wisselbeker naar huis, of wordt het dit jaar een andere school?
Hoe meer deelnemers hoe groter de kans op de beker...

Het winnende team van groep 5/6 en het winnende team van groep 7/8 gaat door naar de landelijke finale van het NK Schoolbowlen op 9 maart 2019. Wanneer er veel teams deelnemen in Nieuwegein kan de Nederlandse Bowling Federatie beslissen dat ook de tweede plaats doorgaat naar de finale.

Inschrijving is gesloten!

De clinics zijn op 8, 15, 22 en 29 januari 2019  van 15.00-16.00 uur in de bowling aan de Blokhoeve in Nieuwegein. Tijdens de clinics worden de basisvaardigheden van het bowlen aangeleerd en wanneer uw kind dit goed oppakt wordt het verder geholpen om steeds beter te gaan scoren.
De clinics worden gegeven door ervaren wedstrijd bowlers van de Nieuwegeinse bowlingvereniging.

Ieder team heeft een coach nodig om naar de bowlingbaan in Nieuwegein te rijden.

Met sportieve groet namens Hennie de Graaf & de Ouderraad

Lees verder

Contactgegevens

De Voorhof
De Looch 3
4133 DK Vianen
infovoorhof@fluenta.nl
0347 373527